Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Håkon, 12. aug, 2019
Enkel og grei hjemmeside! Veldig bra!
E-post:
Skrevet av Anne, 17. feb, 2018
Kjære Willy!
Tusen takk for healingen i dag, på Felix Aker Brygge. Svimmelheten ble helt borte, og jeg kjenner ingen smerter i ryggen lenger! Likte boken din veldig godt! Dro litt tidligere fra messen og fikk ikke med meg foredraget denne gangen. Håper det lar seg gjøre ved en senere anledning. Tusen takk!
Anne:)
E-post:
Skrevet av Vivi Merete Jørnsen, 31. mai, 2017
Hei Willy. Jeg besøkte din stand i Larvik høsten 2016. Du hjalp meg med å finne gaver som var blitt borte. Du sa også at jeg var veldig sensitiv. Du husker meg nok ikke. Før jeg dro til Kypros i mars gjemte jeg smykkene mine på forskjellige steder i leiligheten min, noen også i bodene mine. Ja jeg gjente dem så godt at etter at jeg kom hjem kan jeg ikke finne de dyreste og flotteste smykkene mine. Flere av dem var arvet, og noen av dem hadde jeg fått av nå avdøde nære familiemedlemmer mens de fremdeles var i live. Jeg trenger hjelp av deg, for jeg savner smykkene mine.
E-post:
Skrevet av Elise, 5. jan, 2017
Fin hjemmeside :) Stå på videre og godt nyttår!
Skrevet av somoda, 28. aug, 2016
Enkel og grei hjemmeside! Veldig bra!
Hjemmeside:
Skrevet av sozudo, 23. aug, 2016
Veldig fin hjemmeside med mye nyttig info.
Skrevet av Poul Ryden Hansen, 20. mai, 2016
Hei.
Jeg har idag fredag d. 20. Mai modtaget og betalt for din bok "Kjærlighetens kraft"
og jeg gleder mig til at lese den.

M.v.h.
Poul
E-post:
Skrevet av Charlotte, 9. feb, 2016
Hei !
Jeg møtte deg på Alternativmessen i Oslo for et halvt år siden. Det tok meg god tid før jeg fant nettsida di :) Jeg vil takke for at jeg fikk en runde healing under foredraget ditt. Du virket veldig hyggelig og hadde en god varme i energi. Veldig flink til å forklare hva du gjorde. Du nevnte et par steder der jeg kunne ha vondt og alle stemte. Utmattelse er min største hindring og jeg husker noe forbedring i kapasitet etter healingen. Me er en hardnøtt å knekke! Jeg ville bare si Tusen takk for møtet og hjelpen!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av kine Skogen Stensby, 2. jan, 2016
Etter1tlf samtale og2besøk hos deg har jeg ikke hatt migrene og vondt i nakken.Heller ikke di grusomme smertene i beina og føttene etter jeg blei påkjørt for2år siden.Jeg gråt hver gang smertene satt inn for fult.Kan jo nesten ikke tro at jeg ikke har hatt vondt siden vi møttes i desember 2015.Så 1000 millioner takk for hjelpen.Nå ser jeg fram til å få hjelp til andre ting og.
E-post:
Skrevet av Renate K. Skoglund, 20. okt, 2015
Hei Willy!
Takk for sist. Jeg hadde time hos deg på alternativmessen i Drammen 18.10.15. Jeg tråkket skikkelig over på foten på en karatetrening for snart 3 uker siden. Legen sa jeg måtte regne med å ha smerter i 2 måneder og gå med krykker en stund til. Etter å ha vært hos deg så kunne jeg legge fra meg krykker og gå etter ca. 5 minutter. Jeg bruker riktig nok skinner på foten, men det er kun fordi det er veldig lett å tråkke over igjen. Du healet også hele kroppen og jeg føler meg full av energi og som et nytt menneske. Jeg er så utrolig takknemlig!!! Tusen takk Willy :-) Det er så deilig å fungere normalt igjen.
E-post:
Skrevet av Rita J., 19. okt, 2015
Her skriver jeg noen tilbakemelding etter kort healing på messe i Bergen nå i september.
Jeg driver selv med Reiki healing på meg og kjente men likevel var jeg litt skeptisk på måten du gjorde det, unnskyld dette. Eneste som jeg hadde av ubehag var smerter i halebein. Etter noen uker kjente jeg plutselig at det er ikke vanskelig å røyse seg opp etter sittestilling. Det var nesten ikke noe smerter lenger. Da er jeg svært takknemlig for det.
Lykke til videre med ditt oppdrag!
Skrevet av Reidun Haavik, 24. sep, 2015
Hei og takk for sist Willy, koselig å hilse på deg på messen i Bergen i sept. En flott side du har laget deg.
Kjekt å lese om andre som og bruker hjerte og kjærlighetskraften.
Lykke til videre på din vei

Klem fra Reidun
E-post:
Skrevet av sam.forth, 20. mar, 2015
Interessant nettside.
E-post:
Skrevet av kim, 20. mar, 2015
Jeg liker denne nettsiden. Hilsen.
E-post:
Skrevet av Roy Vadset, 2. mar, 2015
Lovet å skrive etter at jeg kom frem og ble behandlet på alternativmessa i Ålesund ! Takk for behandlingen. Ryggen har blitt veldig bra! Joggetur på 1 t i går😊! Skuldre veldig bra! Drikker mye vann nå og mindre kaffi. Søvnen derimot går i rykk og napp ennå ! Men det kan være at jeg rydder mye innvendig for tiden! Du lurte på om jeg hadde utfordringer i forhold til mye på do- jeg sa nei men sjekket opp med lege i tilfelle. Han fant en stor prostata med ujevn overflate som kan skape problem! Blitt sendt videre til MR og urolig. Blodprøve var fin! Men jeg føler ikke noe frykt rundt dette? Tenker at søvnen vil rette seg etter hvert og at det meste går seg til. Takk for god healing!
E-post:

Nyeste kommentarer

26.10 | 22:40

Hei
Er helt tapet for energi og følelsen av maktesløshet på alle planer og håper du kan hjelpe oss.
Vi bor i en bolig i fra 1800 tallet.

...
24.10 | 21:37

Min mor har en veldig ukjent krefttype, og nå fått beskjed at den er uhelbredelig. Hun strever med å ikke vite, medisinene gjør henne dårlig..

...
27.09 | 18:00

Har lest boken din i dag. Den var veldig bra og ga meg mange tanker. Har allerede merket mye endring på min kropp etter at jeg besøkte deg på Hønefoss på søndag

...
26.09 | 20:39

Da er vi nok flere og veien føles ihvertfall for meg svært lang til å komme dit desverre . Men må vel bare satse på at det blir bedre etterhvert som vi går :)

...