Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Tone Svendsen, 1. des, 2011
Hei Willy!
I mange år har jeg slitt med halsbrann pga at lukkemuskelen min ikke fungerte som normalt, samt overproduksjon av magesyre. Har brukt 20mg Nexium daglig i flere år og har alltid måttet passe på hva jeg spiser. (ikke for sterk mat og har heller ikke kunnet drikke juice) Har også gått rundt og "kjent" hvor lukkemuskelen er, ikke direkte smerte, men mer som en ømhet i buken.

Var og fikk healing hos deg på Alternativmessen i Haugesund i oktober, og fikk oppleve intet mindre enn et mirakel.
Søndagen etter healingen våknet jeg og ømheten i buken der hvor lukkemuskelen er, var helt borte. For første gang på massevis av år, kjenner jeg ikke lenger at lukkemuskelen er øm. Halsbrannen forsvant som dugg for solen og jeg har ikke lenger behov for medisiner.

TO ganger har jeg måttet ta en Pepcid (tabletter uten resept har ikke virket på meg siden slutten av 1990-tallet), og begge gangene pga at jeg har drukket for mye kaffe og ikke spist frokost. Litt ris til egen bak, med andre ord. :)

Tusen takk for fantastisk hjelp, Willy. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye det betyr for meg å slippe bruk av medisiner og at jeg ikke lenger går rundt med en ømhet i magen.

Tusen hjertelig takk. :)
E-post:
Skrevet av Marit TH Svensen, 20. nov, 2011
Kjáre Willy! Tusen takk for at DU finnes, og for det arbeidet du gjór! Det var fantastisk á komme til deg og fá páfyll! Tusen takk for at du er en vakker rose i min hage! Gleder meg til vi treffes igjen! Anbefaler deg til alle jeg kjenner!
E-post:
Skrevet av Reidun O. Birkeland, 6. nov, 2011
Hei Willy! Da du healet meg i stavanger følte jeg ingenting og trodde ikke det ville hjelpe på min uryddige hjerterytme. Men - det merkelige er at jeg i flere uker deretter hadde normal rytme. Så kom uryddigheten litt etter litt tilbake, men roet seg igjen etter at jeg gikk med den lille hvite healingsteinen på brystet som jeg fikk av deg. Angrer litt på at jeg avbestilte healingtimen du satte av til meg. Var usikker på om bedringen var "tilfeldig"... Har fått tro på at det er du som har hjulpet meg. Gjør du fjernhealing? Mvh Reidun
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Hilsen egil, 24. okt, 2011
Hei Willy og venner! Jeg har lyst til å si litt om mitt største helseproblem og min erfaring med healing hos Willy. For ca. 4 år siden havnet jeg på sykehuset fordi jeg ble så svinmmel, sløv og slapp. Fikk konstatert svært høyt blodtrykk m/komplikasjoner til nyrene, litt forstørret v.hj.kammer og senere at veggen mellom venstre og høyre del av hjertet var litt fortykket. Streng beskjed fra sykehuset om at det øverste bt. ikke måtte over 130. Har bt.-apparat sjøl som er kontrollert opp mot fastlegens. Behandling: gå tur, gå tur, gå tur osv. En periode gikk jeg på vibrasjonstrening og det var bra på svakt program, men bragte hjertet i ubalanse ved sterkere program. Største tablettdosen har vært 32 mg atacand, 100 mg selosok, 10 mg amlodopin og vanndrivende for påkommende tilfelle. Turgåingen og behandling hos div. naturmedisnere og healere har gradvis gjort meg bedre og jeg har gradvis redusert og så kuttet selosok helt bort.
En healer jeg har gått til i det senere sendte meg til Willy og den 26. september kom jeg til deg og klaget over smerter i nyrene og ubehag i brystet. Smertene i nyrene ble borte og jeg tenkte: Tja.. det går vel bra noen dager... men det er like bra fremdeles. Blodtrykket gikk også gradvis nedover så jeg delte amlodopintabletten, men etter nytt besøk hos deg den 12. oktober kuttet jeg den helt ut og det holder seg på akseptabelt nivå. En konstant situasjon for meg har vært at bt. har vært høyt om morgenen og det har gått nedover i løpet av dagen avhengig av aktivitetsnivå - så lavt at jeg har blitt svimmel. Etter healingen hos Willy fikk jeg tilbake mer kraft i kroppen og variasjonene blir mindre. Ønsker oppfølgning ut over vinteren og det blir spennende.Jeg er svært imponert og den healeren som sendte meg til deg er også svært dyktig!!!!!!
Skrevet av Tone Svendsen, 12. sep, 2011
Hei!
Var på foredraget deres i Fredrikstad den 10 sept 2011, og for en herlig energi dere har! Fantastiske mennesker begge to!
Min søster fikk healing av Willy på foredraget, og smerter i rygg/skuldre/ben er helt forsvunnet.

Kunne godt tenke meg å komme på en av dine workshop, Willy, for å utvikle meg som healer og få hjelp til å intensivere styrken i healingen min. :)

Gleder meg til Alternativmessen i Haugesund, håper på å få healing av deg da, Willy! :)
E-post:
Skrevet av Kjell Helge, 13. feb, 2011
Vil takke Willy og Anette for hjelp for diverse kroniske lidelser. Har bl.a. bekhterews sykdom og er derfor plaget med sterke ryggsmerter. Willys varme hender reduserer smertene betydelig og er ofte veldig bra i ryggen i flere uker mellom hver behandling. Høst/vinter 2010 fikk jeg påvist en svulst i den ene lunga. Willy sa at den kunne han fjerne. Jeg tror på hans evner men turte nesten ikke håpe at det ville fungere, men i januar 2011 var jeg på sykehuset og tok ny CT-scanning. Svulsten var nesten helt borte, en fantastisk beskjed å få. Så tusen takk for all hjelp Willy og Anette. Kommer snart igjen til ny behandling. Mvh Kjell Helge
E-post:
Skrevet av Mona, 6. feb, 2011
Takk for fin stund; varme og humor på alternativmessa i går! Fin hjemmeside.
E-post:
Skrevet av Sonja, 8. jan, 2011
Takk Willy, min venninne ble frisk, legene forsto ikke hvordan hun plutselig kunne bli så bra. Jeg tror på dine evner.
Skrevet av Kari-Britt Ovesen, 16. nov, 2010
Det var veldig koselig å møte dere i Fredrikstad 12. september 2010. Jeg har hengt opp det fine bildet jeg fikk av dere. mvh. Kari-Britt Ovesen
E-post:
Skrevet av Heidi B.Svendsen, 7. okt, 2010
Hei på dere begge 2!
Takk for en lærerik og flott stund da dere besøkte oss i Fredrikstad i kveld. Mye undring over det ukjente fra oss, men dere gjør alt til en positiv og varm opplevelse.
Tusen takk for at dere tok turen og for at dere er tvers gjennom herlige,ekte mennesker som gir bekreftelse og tro på at det virkelig finnes mye mellom himmel og jord.
E-post:
Skrevet av Veronica M Gundersen, 1. okt, 2010
Fantastisk flott side og infoen dere har laget :)
Virkelig rørende å lese altså!!
E-post:
Skrevet av Inger Johansen, 19. jul, 2010
Kjempefine og informative sider.
Ser dere skal være på Hamar i slutten av aug. Kanskje vi møtes. Skal nedover i den tiden. Må ordne med litt påfyll. Har vært en knallhard vår, med lite overskudd. Hva er prisen på en hj.side på 123 ?? Mvh Inger
E-post:
Skrevet av Anita Tangerud Karlsen, 14. apr, 2010
Takk for at dere hjelper ei som står meg nær.
E-post:
Skrevet av kari mette , 6. apr, 2010
flott side , med mye nyttig stoff å lese ...
tar nok turen hit igjenn ..
Skrevet av Bente Arntsen, 6. des, 2009
God kveld begge to.

Har slappet godt av ved gjennomreise hos dere. Mye inspirende lesestoff, skulle så gjerne besøkt dere, men det er stor avstand mellom Nord Norge og til dere.

Gode tanker om en fredfull førjulstid :-)

Bente
E-post:

Nyeste kommentarer

26.10 | 22:40

Hei
Er helt tapet for energi og følelsen av maktesløshet på alle planer og håper du kan hjelpe oss.
Vi bor i en bolig i fra 1800 tallet.

...
24.10 | 21:37

Min mor har en veldig ukjent krefttype, og nå fått beskjed at den er uhelbredelig. Hun strever med å ikke vite, medisinene gjør henne dårlig..

...
27.09 | 18:00

Har lest boken din i dag. Den var veldig bra og ga meg mange tanker. Har allerede merket mye endring på min kropp etter at jeg besøkte deg på Hønefoss på søndag

...
26.09 | 20:39

Da er vi nok flere og veien føles ihvertfall for meg svært lang til å komme dit desverre . Men må vel bare satse på at det blir bedre etterhvert som vi går :)

...