Kjenn ditt eget hjerte

Universets hjerte og mitt hjerte er ett!

 

Nøkkelen til virkelig å være deg selv er å kjenne ditt eget hjerte og å følge det.

Har du noen gang opplevd et øyeblikk eller en situasjon der andre mennesker ikke ville at du skulle følge hjertet? Ble du hindret i å uttrykke det du egentlig følte? Ble du stoppet i å gjennomføre en handling som du følte deg sterkt tiltrukket til? Hvis det er tilfelle, kan du tenke gjennom hvordan det fikk deg til å føle. De som holdt igjen hadde kanskje gode hensikter. Men de hindret deg i å følge hjertet og dermed fra å være deg selv. Dette er ofte en smertefull opplevelse. Når vi blir hindret i å følge hjertet og være oss selv, blir vi redusert. Vi lærer oss å holde tilbake og å til å ikke å stole på vår egen dømmekraft. Når vi blir oppmuntret til å være oss selv, utvikler vi visdom, forståelse og glede.

Å følge hjertet er en sterk og dynamisk opplevelse. Det sprenger grenser for hva du kan oppleve. Når du vet hvordan du skal forstå ditt eget hjerte, tilegner du deg naturligvis forståelse for andres hjerte. Alles hjerter er knyttet sammen og slår de samme hjerteslag. Å følge ditt eget hjerte er også å utvikle mer visdom, medfølelse og gavmildhet mot andre. Å kjenne hjertet ditt er å vite hva som gjør deg til den du er. Det å vite hvilken grunn du har til å ønske livet. En måte å bli kjent med ditt eget hjerte på er å være i naturen og se den. Ikke med øynene, men med forståelsen i hjertet. Det blir da ditt egentlige øye mot verden.

I dagens verden er det ikke alltid lett å kjenne eller følge sitt hjerte. Mange mennesker vet i hjertet hva som er rett, men de nøler med å gjøre det de vet. De venter på at andre skal handle først og gå i spissen. På den måten venter hvert menneske på den neste. Så vær modit og følg hjertet, selv om det medfører at du kan bli kritisert. Du vil kjenne deg selv best når hjertet er inspirert av idealer og overbevisninger som bringer deg sinnsro og enkelhet. Jo mere du følger hjertet og blir kjent med deg selv, desto mer vil andre se skjønnhet i deg og bli tiltrukket av deg. Lev livet i medfølelse og kjærlighet til andre. La deg lede av hjertets rene, klare stemme, så vil ånden din vokse. Når den gjør det, vil du gå over fra bare å være - når du bare reagerer på livet - til å bli - når hele livet er med deg og i deg. Du vil gå over fra å flyte med strømmen til å bli en del av livets strøm.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Mona Fossum | Svar 20.11.2011 15.54

PS! Takk igjen for healing og glede i går på alternativmessa:)

Mona Fossum | Svar 20.11.2011 15.53

Jeg skal være modig og bli hel <3

Åsbjørg | Svar 15.04.2011 12.07

Dette treffer meg rett i hjertet!!!
Som jeg skulle sagt det selv!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 22:40

Hei
Er helt tapet for energi og følelsen av maktesløshet på alle planer og håper du kan hjelpe oss.
Vi bor i en bolig i fra 1800 tallet.

...
24.10 | 21:37

Min mor har en veldig ukjent krefttype, og nå fått beskjed at den er uhelbredelig. Hun strever med å ikke vite, medisinene gjør henne dårlig..

...
27.09 | 18:00

Har lest boken din i dag. Den var veldig bra og ga meg mange tanker. Har allerede merket mye endring på min kropp etter at jeg besøkte deg på Hønefoss på søndag

...
26.09 | 20:39

Da er vi nok flere og veien føles ihvertfall for meg svært lang til å komme dit desverre . Men må vel bare satse på at det blir bedre etterhvert som vi går :)

...
Du liker denne siden