Likeverd

Tanker om en ny tid

Likeverd
Er ikke tiden nå inne til å gå inn i en ny tid hvor mennesket hjelpes til å finne sannheten om seg selv, i seg selv?

Er ikke tiden nå inne til å slutte å la andre finne sannheten for seg, en sannhet som kanskje ikke er så sann for den det gjelder?

Er ikke tiden inne til å forstå at alle mennesker er likeverdige? Likeverdige, uansett rolle og liv.

Alle mennesker er på livets skole, i sin scene, og har et iboende potensial til å mestre sitt livs spill om vi lar spillet utfolde seg naturlig, uten å pådytte, påskynde, men bare respektere det iboende naturlige potensialet som bor i hvert menneske.

Det er mennesket utenfor individet som forstyrrer veksten, ikke individet/mennesket det gjelder. Forstyrrelsen er gjort i beste forstand og i uvitenhet. Ubetinget kjærlighet er fri, og presser seg ikke på.

Lille hjerte 2008.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

anette | Svar 25.05.2010 21.58

Takk kjære hjertets venn. Det er så fint at vi i hjertet vårt har så mye visdom, og takk også for alt det vi to får dele sammen av livets mirakler! Hjertekoz a

Helene | Svar 25.05.2010 20.11

Vakre, gode ord

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 22:40

Hei
Er helt tapet for energi og følelsen av maktesløshet på alle planer og håper du kan hjelpe oss.
Vi bor i en bolig i fra 1800 tallet.

...
24.10 | 21:37

Min mor har en veldig ukjent krefttype, og nå fått beskjed at den er uhelbredelig. Hun strever med å ikke vite, medisinene gjør henne dårlig..

...
27.09 | 18:00

Har lest boken din i dag. Den var veldig bra og ga meg mange tanker. Har allerede merket mye endring på min kropp etter at jeg besøkte deg på Hønefoss på søndag

...
26.09 | 20:39

Da er vi nok flere og veien føles ihvertfall for meg svært lang til å komme dit desverre . Men må vel bare satse på at det blir bedre etterhvert som vi går :)

...
Du liker denne siden