Willys

Willy Hansen 
Registrert healer, NLP Master Practitioner, Coach, klarsynt og hypnoterapeut
Mange års erfaring som healer og energiarbeider.

Jeg vet at det å være en alternativ behandler er noe som har vært inne i meg og som nå har blitt mitt livsverk. Jeg mener jeg har denne energien som motiverer meg og som styrker meg på ulike måter, og den er en grunnenergi som viser seg i forskjellig styrke på ulike måter.

Som person har jeg veldig tro på meg selv, og jeg vet at jeg kan klare det meste. Jeg er også opptatt av å ha kontroll, men også å være en leder som igangsetter en prosess i andre mennesker. Jeg liker å overføre entusiasme til andre da jeg ser at dette er en skapende kraft som gir resultater. Jeg kan ikke skape noe fra mine omgivelser - bare fra mitt eget indre.
Når jeg skaper noe inne fra meg selv, skaper jeg en aktiv kraft som andre kan bruke. De vil gjøre ting for meg og gi kreditt for inspirasjon og oppmuntring.

HJERTE OG SIRKULASJON - til sammen et livgivende system. Jeg korresponderer med hjertet i kroppen - på alle plan - individuelt og kollektivt - slik at jeg kan pumpe ut varme og inspirasjon.

Ordet HJERTE har vært svært viktig for meg gjennom hele livet. Fra ordet HJERTE får jeg kjærlighetens kraft som det sterkeste redskap jeg har, og som gir meg lys og varme i min healingkraft. Healingkraften motiverer andre og gir den energi som de trenger til sine aktiviteter. Jeg forandrer statiske tilstander til en aktiv prosess, og jeg plasserer meg selv i sentrum for aktiviteten.

Jeg liker å bruke humor i behandlingen, for det er det beste som fins. Å se mennesker med smerte og depresjoner lyse opp er et tegn på bedring for dem, og setter dem ofte i en bedre helsetilstand.

Det beste med alternativ behandling er å få god tilbakemelding. Når det skjer er det den beste betalingen jeg kan få og jeg kan leve på det lenge, samt gå inn for å forbedre meg for å yte enda bedre neste gang.

For husk: ØVELSE GJØR MESTER!

Stor klem til leseren av siden

En god energi gir ny pust!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Marit | Svar 24.05.2016 17.50

Jeg var og hørte på deg under alternativmessen. Min mann på 78 år har klappet helt sammen. Han fikk helevetesild for tre uker siden, mistet energien.

Willy Hansen 24.05.2016 19.09

Bare ta kontakt med meg på tlf nr 92229574

Mvh
Willy Hansen

bodil strandvoll | Svar 08.08.2012 16.44

Jeg blir nesten strålende glad av bare å lese om deg, når en tenker med hjertet å føler med hjerte kjenner jeg att jeg kan stole på deg , v

Monica | Svar 31.01.2012 22.19

Hei Willy! Traff deg på workshop m Paul Six for 3 år siden, du sa jeg hadde noe av de samme evnene som deg...Har gjort noe med dette nå; ville bare si takk! :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 22:40

Hei
Er helt tapet for energi og følelsen av maktesløshet på alle planer og håper du kan hjelpe oss.
Vi bor i en bolig i fra 1800 tallet.

...
24.10 | 21:37

Min mor har en veldig ukjent krefttype, og nå fått beskjed at den er uhelbredelig. Hun strever med å ikke vite, medisinene gjør henne dårlig..

...
27.09 | 18:00

Har lest boken din i dag. Den var veldig bra og ga meg mange tanker. Har allerede merket mye endring på min kropp etter at jeg besøkte deg på Hønefoss på søndag

...
26.09 | 20:39

Da er vi nok flere og veien føles ihvertfall for meg svært lang til å komme dit desverre . Men må vel bare satse på at det blir bedre etterhvert som vi går :)

...
Du liker denne siden