Kjærlighet og frykt

Kjærlighet og frykt

 

Det er frykt som står i veien for oss når vi skal åpne hjertet for kjærligheten. Alt det dårlige i oss stammer fra frykt, og alt det gode fra kjærlighet. Kjærlighet er valget til de modige som ønsker å helbrede frykten.

 

Frykten for kjærligheten og den sinnsroen som skapes av kjærlighet, tiltrekkes gjensidig hverandre og skapes av hverandre. Frykt som står overfor kjærlighet, forsøker å blåse seg opp og gjøre seg mer truende og mektig. Når vi lar frykten få blande seg med kjærligheten, slik det ofte skjer, skaper det en smertefull forurensning. Dette får kjærligheten til å spore av veien sin, og påvirker hvordan vi mottar og opplever kjærligheten. For å unngå dette kan du konsentere deg utelukkende om å øke kjærligheten i livet ditt og la frykten få være i fred for seg selv. Da vil den visne og bli klar til å omformes. La frykten finne sin egen vei til helbredelse og kjærligheten sin egen vei til tilfredsheten.

 

Husk at når du føler deg redd i din opplevelse av kjærligheten finnes det ingen annen motgift mot kjærligheten enn å elske mer. Du kan ikke skru av kjærligheten. Du må la den følge sitt eget løp. Du må ha tillit til kjærligheten, blir kjent med kjærligheten uten spørsmål, og ta en sjanse. Å elske på denne modige måten er å kutte båndene til frykten.

 

Når vi blir såret i kjærlighet, vekker det ofte frykt. Forsøk alltid å ha ømhet for det hjertet som sårer deg, og ikke såre det hjertet som elsker deg. Av og til kan dette være samme hjertet. Her ligger det et paradoks. Å elske gjør oss sårbare, og sårbarhet gjør oss redde. Likevel er det en velsignelse å ha mot til å stole på denne sårbare tilstanden. I denne tilstanden blir det skapt en stor renhet og en indre klarhet. Det er en kvalitet så solid at du alltid vil være på det stedet der kjærligheten er fylt med klarhet. I denne sårbarheten er du alltid beskyttet av den uskyldskraften som stammer fra denne bevissthetstilstanden. Når du til slutt har erobret frykten og helbredet hver lille del av den, kommer du inn i en tilstand av normalitet. Fryken er borte, livet er enkelt. Så ved å helbrede frykten helbreder du livet ditt.

 

Husk at det alltid finnes en ting som er større en frykten, og det er kjærligheten.

La kjærligheten i deg få overvinne frykten.

 

Kjærligheten er ikke statisk og ubevegelig. Den gjenoppfinner seg selv hele tiden. Den fornyer seg og gleder seg over sin egen energi. Når du kan godta dette i din bevissthet, så vil du forstå at kjærlighet er en gave fra ditt høyere selv.

Å elske er å bli gitt en forsmak på ekstasen. Dette er en ekstase som lever inni deg akkurat nå. Møt ekstasen ansikt til ansikt og sig inn i dens glans.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 22:40

Hei
Er helt tapet for energi og følelsen av maktesløshet på alle planer og håper du kan hjelpe oss.
Vi bor i en bolig i fra 1800 tallet.

...
24.10 | 21:37

Min mor har en veldig ukjent krefttype, og nå fått beskjed at den er uhelbredelig. Hun strever med å ikke vite, medisinene gjør henne dårlig..

...
27.09 | 18:00

Har lest boken din i dag. Den var veldig bra og ga meg mange tanker. Har allerede merket mye endring på min kropp etter at jeg besøkte deg på Hønefoss på søndag

...
26.09 | 20:39

Da er vi nok flere og veien føles ihvertfall for meg svært lang til å komme dit desverre . Men må vel bare satse på at det blir bedre etterhvert som vi går :)

...
Du liker denne siden